Milyen videórendszert válasszon a töltőállomásra?

A kockázatos események csökkentése érdekében érdemes több szempontot figyelembe vennünk, mielőtt videórendszert választunk. Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a fontos funkciókat és előnyöket, amiket előtérbe helyezve megtalálhatja az Önnek megfelelő rendszert.

Könnyű kezelhetőség

Kiemelten fontos, hogy videórendszerünk kiválasztásánál figyeljünk a könnyen kezelhetőségre, hiszen a mindennapi munkánkat könnyíthetjük meg egy ilyen rendszerrel. A legjobb olyan lehetőséget választani, ami rugalmasan kezeli a felvételeket.

A Tokheim EYE videórendszer – külön erre a célra kifejlesztett – applikációjával a nap 24 órájában, bárhol tudja ellenőrizni, hogy mi történik a benzinkutakon a saját telefonján.

A rendszer minden tranzakció mellé egy fájlba gyűjti a hozzá tartozó felvételeket, amivel rengeteg időt spórolhat, hiszen nem kell felesleges felvételeket átnéznie.

A rögzített adatokat nemcsak az eszközön nézheti vissza utólag, de könnyedén át is másolhatja azokat  bármilyen médialejátszóra. A könnyű keresést a rendszer azon funkciója teszi lehetővé, amivel a tankolás felvétele mellé a tankolás dátumát, pontos idejét, és a bizonylat számát is hozzárendeli, így bármelyik adat alapján kereshet.

Adaptivitás

Érdemes azokat a videórendszereket nézni, amik rugalmasan alkalmazhatóak más egységekkel együtt, könnyedén összekapcsolhatóak más eszközökkel. A már meglévő berendezésekkel kompatibilis hálózatokat kell abszolút előnyben részesíteni.

A Tokhem EYE videórendszerhez pl. hozzákapcsolhatóak a tankoló automaták, a tűzjelzők vagy az üzemanyag és tartály panelek, így egyetlen kezelőfelületen tudja ellenőrizni, hogy minden rendben működik. Kiépítéséhez nem szükséges új kamerarendszer, hiszen a legtöbb meglévő eszközre is telepíthető.

Extra funkciók

Szerencsére ma már olyan extra funkciókkal ellátott rendszerek közül választhatunk, melyek nagymértékben megkönnyítik a biztonsági óvintézkedéseket. Egy rendszámtábla felismerő modullal könnyedén megelőzhetőek a fizetés nélküli elhajtások, így megóvhatja magát az ilyen jellegű bevételkiesésektől. A nem fizető ügyfél rendszámát rögzítheti a feketelistában, így ha az adott jármű ismét tankolni szeretne a rendszer automatikus figyelmeztetést küld a pénztárosok számára.

A kamerarendszerbe integrált szoftverek képesek felismerni a gyanús történéseket, köztük a dolgozói lopásokat is. Nem kell többé magának böngésznie a felvételeket, a rendszer fog figyelni Ön helyett, ezzel időt és energiát spórolva magának.

A Tokhem EYE videórendszer mindkét fenti funkcióval rendelkezik.

A Tokheim Eye legnagyobb előnye a teljes integritás! A Tokheim Eye videórendszer egy része a Tokheim komplett rendszerének – amely a tankolóautomatáktól kezdve a szintmérőkig mindent magába foglal – ami akár egy nagy komplett rendszerben is üzemeltethető!

Szeretne Ön is egy olyan videórendszert, ami megkönnyíti a mindennapi munkáját, és teljes biztonságban tudhatja a benzinkutat?

Kérjen ajánlatot a Tokhem EYE videórendszerre!>>

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!