Megéri a közforgalmú tankolóautomata építése?

A tankolóautomaták legnagyobb előnye, hogy a nap 24 órájában, pontosan, és könnyedén nyomon követhetően képesek kiszolgálni a vásárlókat, bármilyen szükséges személyzet nélkül. A mai, modern tankolóautomaták – a felhő alapú rendszereknek köszönhetően – az üzemanyag kiadásán felül már bőven több funkciót kínálnak elődeiknél, amivel hatalmas szabadságot nyújtanak az üzemeltető részére. Fentiekből fakadóan azt már biztosan Ön is tudja, hogy miért éri ez meg Önnek. Az üzemeltetőknek és tulajdonosoknak azonban még kétségeik vannak a tankolóautomaták népszerűségével kapcsolatban a vásárlók körében. Hogy miért éri meg a vásárlónak? Cikkünkben ezt a kérdést boncolgatjuk, a korábban megfigyelt vásárlói magatartást alapul véve.

 

Miért jó a tankolóautomata a vásárlónak?

 

Nincs sorban állás

 

A vásárlónak nem kell a hosszú sorokban állnia, így gyorsabban végez. Legalábbis ezt érzi! Ahogyan a szupermarketekben is rendkívül népszerűek az automata pénztárak, ugyanazon az elven alapul, hogy a tankolóautomatákat is jobban szeretik az emberek. Ugyanis hiába fordulhat elő az az eset, hogy egy gyakorlatlanabb vásárló lassabban végez az automatával, mintha sorban állt volna, ő nem ezt érzi, ugyanis nem tétlenül állt, hanem az automatával foglalkozott.

 

Persze ezen felül valóban igaz, hogy gyorsabban történik a folyamat, hiszen kiküszöböljük az emberi tényezőt a kiszolgálói oldalon.

Nincs nyomuló személyzet

 

Általánosságban igaz, hogy amikor csak lehetőségünk van igyekszünk elkerülni azt, hogy interakcióba lépjünk idegen emberekkel feleslegesen. Ilyen helyzetek pl. a bevásárlás, és a tankolás is. Sokkal kényelmesebb a vásárlónak a tankoló automatát használni, hiszen így nem kell beszélnie a személyzettel. Arról nem is beszélve, hogy a vásárlók nagy része nem szeret olyan helyzetbe kerülni, amikor  vissza kell utasítania valakit, vagy valamit. A személyzet sok esetben lelkesen próbál a segítségére igyekezni, de ezt nem mindenki igényli. Előfordul, hogy kérdés nélkül mossák le az autó szélvédőjét, és ezért az önkényes segítségnyújtásért természetesen elvárják a borravalót is, ami szintén negatív érzést kelthet a vásárlóban. Egy tankolóautomatával azonban ezt is kikerülheti.

 

Nincs rábeszélés

 

A vásárlókat általában kifejezetten irritálja az, hogy nem elég, hogy beszélnie kell a kiszolgáló személyzettel, de még különböző ajánlatokkal, pontgyűjtő akciók részleteivel untatják, és húzzák az idejét. A vásárlók frusztrációját az okozza ebben a témában, hogy a legtöbben ilyenkor úgy érzik manipulálják őket, és van egy belső félelem bennük, egy ellenállás, nehogy rábeszéljék őt valamire, amit nem szeretne. Ezért szinte bármit megtennének, hogy elkerüljék az ilyen helyzeteket, amire tökéletes megoldást kínál számunkra a tankolóautomata.

 

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy a közforgalmú tankolóautomaták térnyerése minden fél részére  nagyszerű előnyöket tartogat. Arról korábban már írtunk ebben a cikkünkben, hogy milyen közvetlen hasznokkal jár az üzemeltetőknek és tulajdonosoknak. Most pedig azt is megtudhatta, hogy miért lesz a vásárlók kedvence. Márpedig ha a vásárlók szeretik, akkor az üzemeltetők is csak nyerhetnek vele.

 

A Multicore ajánlata

 

A Crypto VGA Tokheim a legfejlettebb kültéri fizetési rendszerünk. A forradalmi érintőképernyő gyorsabb és egyszerűbb kifizetést tesz lehetővé ügyfeleinek. Az intuitív képernyőn megjelenő grafikák gyorsan és egyszerűen irányítják a végfelhasználót a terhelési, hitel- és üzemanyaghűség-kártya folyamaton keresztül. Nem csak az innovatív tervezésről van szó; A Crypto VGA hihetetlenül biztonságos tranzakciós megoldás a legújabb PCI-jóváhagyásokkal és csalásellenes megoldásokkal.

 

Tudjon meg többet! Kérjen bővebb tájékoztatást  az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!