Zöldmezős beruházási kérdések? A válasz: Multicore

Ha jövőbeni tervei között szerepel egy saját benzinkút létesítése, akkor azt bízza szakértőkre! Így költségeit is csökkentheti és időt is megtakaríthat. A tervezési folyamatot követően számos engedély beszerzése szükséges ahhoz, hogy a beruházás zöld utat kapjon. A kivitelezési munkálatokat a tervezéstől az átadásig a Multicore szakértői 25 éves szakmai múlttal állnak rendelkezésére. Partnereinket a legkorszerűbb technológiához a legkényelmesebb módon juthatjuk hozzá.

Legyen szó akár egy zöldmezős beruházási projektről, levesszük a terhet a válláról. Egészen a tervezéstől segítjük töltőkútja megvalósulását. Ha már belevágott tervei megvalósításába, és menet közben gondolja úgy, hogy profi segítségre van szüksége, akkor is forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink bevonása a projekt bármelyik fázisában hasznos lehet, hiszen egy sokat látott szakmai tudással rendelkező csapat rengeteg terhet le tud venni a beruházó válláról.
Több évtizedes szakmai múlttal hátunk mögött minden olyan problémával találkoztunk már, ami az üzemanyagtöltő állomás telepítésével és üzemeltetésével kapcsolatban felmerülhet. Célunk, hogy minden partnerünk a leginnovatívabb technológiákkal dolgozhassanak, ezért csak világszínvonalú gyártók (Tokheim,GIR, OPW stb.) termékeit és rendszereit forgalmazzuk.

Hogyan történik a megvalósítás?

Nemcsak a tervezést, a tartállyal és kútoszloppal való kiszolgálását, a hatósági engedélyeztetési eljárás lebonyolítását, de az alvállalkozók koordinálását is végigvisszük a beruházás időtartama alatt. Minden olyan feladatot elvégzünk, ami egy töltőállomás megvalósításával kapcsolatban felmerülhet. A projekt sikere érdekében a kezdetektől a végpontig számíthat segítségünkre. Lépésről lépésre együtt gondolkodva készítjük elő és valósítjuk meg töltőállomása kivitelezését.
Az 5 legfontosabb sarokpont egy projekt során:

  1. Projekt előkészítés
  2. Tervek készítése (vagy a mások által készített tervek ellenőrzése)
  3. Engedélyek beszerzése
  4. Projektkoordináció
  5. Helyszíni projektmenedzsment.

Ezeket akár külön szolgáltatásonként is elvégezzük, de tapasztalataink szerint a Megrendelő számára az a legoptimálisabb, ha ezeket a feladatokat egy kézben tartja, hiszen így a beruházás költsége és az engedélyek átfutási ideje is csökkenthető.

Közforgalmú és belső használatú kutak esetén is

Akár belső használatú, akár közforgalmú benzinkút üzemeltetésében gondolkodik, a Multicore Kft. a munkálatok teljes körű kivitelezését elvégzi idő és költséghatékony módon. Minden olyan feladatot elvégzünk, ami egy töltőállomás megvalósításával kapcsolatban felmerülhet. Az üzemi és közforgalmi tankoló állomások teljes körű kivitelezése igény szerint kiterjed az AdBlue tároló egységek kialakítására is. Bízza ránk töltőállomás telepítésének projektmenedzsmentjét, ezzel az üzembiztos működés is garantált, hiszen minden szerződéses partnerünk számára teljes körű szervizszolgáltatást biztosítunk országosan.

Keresse szakértő kollégáinkat bizalommal, ha üzemi vagy közforgalmi benzinkút telepítésén gondolkodik!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!