Üzemanyagköltség megtakarítás nagy tételben

Benzinkút kassza rendszer

Ha vállalkozása járműflottát működtet vagy nagyobb mennyiségű gázolajat használ munkagépeihez, valószínűleg valamelyik országos benzinkúthálózatnál, vagy a telephelye közelében található magán kutakon tankol, ha még nincs saját kútja. Ezek a szolgáltatók is gyakran kínálnak mennyiségi kedvezményt, előnyösebb fizetési feltételeket vagy üzemanyag kártyás tankolási lehetőséget a vállalkozásoknak, de sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás egy saját kút kialakítása.

tankolóautomataMint minden kiskereskedelmi forgalomba kerülő terméknek, az üzemanyagnak is van nagykereskedelmi ára, ami a töltőállomások áraihoz képest akár 17-22 Ft-tal is olcsóbb lehet. Az üzemanyagár folyamatos ingadozása minden olyan vállalkozás életére meghatározóhatást gyakorol, aminek szállítással kapcsolatos kiadásai vannak, vagy több munkagépet, esetleg saját flottát üzemeltet.

 

Spóroljon akár milliókat!

Gondolt már arra, hogy mennyi előnnyel jár egy saját üzemanyagtartály fenntartása? Lehetősége nyílik arra, hogy amikor lecsökken a gázolaj ára, nagyobb Benzinkút kassza rendszermennyiséget vásároljon, tartalékoljon. Így vállalkozása kevésbé lesz kiszolgáltatva a kiskereskedelmi üzemanyag ár ingadozásának.  Ráadásul meghatározott mennyiség fölött akár ingyen kiszállítják telephelyére a gázolajat a forgalmazók.

Az üzemanyag megtakarítás nemcsak a nagykereskedelmi áron történőbeszerzésnek köszönhető. A tartály üzembe helyezését közvetve az üzemanyag fogyasztás csökkenését is előidézheti. Egy ilyen saját üzemanyagkút működtetésével ugyanis a járművezető és kútkezelő lényegesen nehezebben tudja kijátszani a rendszert és megkárosítani munkáltatóját valótlan üzemanyag költségekkel.

További megtakarítást jelent az, hogy minden jármű a saját telephelyen intézi a tankolást, így az időveszteségből sem származik többé bevételkiesés.

Kinek éri meg?

Ha cége nagy mennyiségben használ fel gázolajat munkagépeihez, pl. teherautóihoz, mezőgazdasági gépeihez, rakodó járműveihez, vagy flottát üzemeltet, akkor érdemes elgondolkodnia azon, hogy nagyobb mennyiségű üzemanyag rendeléssel és tárolással kedvezőbb áron juthatna hozzá az gázolajhoz.

Az a vállalkozás, amelyik beruház egy saját üzemanyagtartály telepítésébe, a forgalmazók bármelyikével köthet hosszú távú üzemanyag szállítási szerződést. A megállapodás keretében a vállalkozással egyeztetett időpontban tartályautóval szállítják ki telephelyére a nagykereskedelmi árú üzemanyagot. Így a minőség garantált, a szolgáltatás megbízható és az üzemanyag költség megtakarítás is biztosított.

A Multicore Kft. 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik és teljes körű szolgáltatást nyújt a benzinkút technológia területén. Üzemi célú üzemanyag töltő állomások építésével és mobil üzemanyag kutak telepítésével is foglalkozunk. Forduljon szakembereinkhez bizalommal, ha üzemi benzinkút telepítésében gondolkodik!

Érdekel a szolgáltatás!

Kérjük bővebb tájékoztatáshoz töltse ki az alábbi űrlapot!